Practica inteligent dezvoltarea ta – PRIDE -U
- STUDENTI -Generare cont pentru înscrierea în Competitia Gamificata VRunners

 

 CNP

  


 Descriere competitie gamificata

  • Pentru a putea participa la competitia gamificata VRunners, fiecare student/masterand trebuie sa parcurga o serie de etape obligatorii.
  • Studentii/masteranzii trebuie sa fie înscrisi in grupul tinta al proiectului pe parcursul intregii perioade de derulare a competitiei gamificate.
  • Pentru inscrierea în competitie, studentii/masteranzii vor primi un link pe e-mailul personal (declarat in cadrul proiectului) pe care trebuie sa il acceseze si sa isi creeze un cont personal pentru a accesa jocul.

 

 Detalii...Exemple de provocări ce pot fi încărcate în platformă și punctajul aferent

Exempul 1. Provocări individuale.

Gândiți-vă la o companie în care v-ar plăcea să lucrați. Încărcați o poză cu sigla companiei și spuneți
ce vă sugerează această siglă, element de cultură organizațională.

Punctaj provocare: 100 calorii

Evaluatorul provocării va acorda cele 100 de puncte dacă studentul a rezolvat provocarea utilizând argumente logice în răspunsul său. În situația în care răspunsul la provocare este unul lipsit de argumente, evaluatorul poate respinge rezolvarea efectuată.

 

Detalii...

 


 


 Regulament de funcționare a competiției gamificate VRUNNERS

  • Competiția gamificată VRunners este un joc de învățare derulat în mediul on-line, bazat pe realitate virtuală, în care fiecare student au posibilitatea de a concura virtual cu ceilalţi colegi înscrişi în grupul ţintă şi de a câştiga jocul. Scopul principal al acestei competiții este de a oferi studenţilor posibilitatea de a-şi valorifica competenţele generale și cele în domeniul IT, prin înscrierea şi implicarea în joc.

 

 Detalii...